Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over jouw bestelling, of wil je jouw artikel retourneren? In de onderstaande menu’s wordt jouw vraag wellicht al beantwoord. Heb je na het lezen van de veelgestelde vragen nog steeds geen antwoord op jouw vraag? Dan kun je ons mailen naar info@paardenspullen.com, een berichtje sturen op Instagram of Facebook, of gebruik maken van de WhatsApp button.

Je kunt jouw artikel binnen 14 dagen retourneren indien het aan de onderstaande voorwaarden voldoet:

  • Het product mag alleen gepast zijn
  • Er mogen geen schadeplekken aanwezig zijn
  • Er mogen zich geen haren en/of vlekken op het product bevinden
  • Het product moet in nieuwstaat zijn en in de originele verpakking (voor de hoofdstellen met reservesteentjes dienen de steentjes nog op de originele manier bevestigd te zijn)

Stuur een mail naar info@paardenspullen.com als je jouw bestelling retour wilt sturen. Wij zullen dan zorgen voor een spoedige afhandeling van jouw retourpakket. 

Het retourformulier kun je downloaden via deze link.

Wat leuk dat je een bestelling bij ons hebt geplaatst! Als je jouw bestelling hebt geplaatst voor 17:00, wordt deze dezelfde dag verzonden. Vaak ontvang je de bestelling dus al de volgende dag! 

De bestellingen worden allemaal verstuurd met PostNL. Nadat de bestelling in behandeling is genomen door PostNL, ontvang je een e-mail met daarin de Track & Trace code zodat je jouw bestelling kunt bekijken.

Wat vervelend om te horen dat jouw artikel een gebrek vertoond. Paard & Spullen zet service erg hoog aan de lijst, en daarom kijken wij graag mee naar een passende oplossing.

Wij ontvangen graag een e-mail op info@paardenspullen.com met daarin een foto van het artikel, en het gebrek van het artikel. Nadat wij deze hebben beoordeeld, zullen we zo snel mogelijk contact met je opnemen om de oplossing te bespreken.