Nu is het einde in zicht. Ik vond het wel passend om mijn favoriete dekje als la…

Nu is het einde in zicht. Ik vond het wel passend om mijn favoriete dekje als laatste te posten. De Lemieux Champagne Suede en dan vindt ik daarvan ook nog eens een passend plaatje… een paard dat de andere kant op loopt 🤣

De webshop is dicht en ik ga uitloggen op dit account. Vanaf zondag staat @meyonnnda voor jullie klaar om al jullie vragen te beantwoorden. Zondag 3 juli gaat de webshop weer open en zal voorlopig doorgaan zoals ik dat altijd gedaan heb 😊

Meyonda gaat het uiteraard wel helemaal eigen maken want als je je hart en ziel ergens in stopt dan gaat het groeien en dan blijft het ook persoonlijk 🤩

Mij zien jullie nog op Equiday en blijf achter de schermen Meyonda nog supporten 😊😁

Ik wens Meyonda al het geluk en succes in de wereld! En ik wil ook jullie heel erg bedanken voor al jullie support en liefde afgelopen 3 jaar en 3 maanden. Zonder jullie was het nooit gelukt om zo’n kicke bedrijf op te richten. Bedankt hier voor!

Heel veel liefs,
Anne-mieke

👋Bron

De waardering van paardenspullen.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 309 reviews.