Jij als klant bent heel waardevol voor mij! Hierdoor kan ik als kleine ondernem…

Jij als klant bent heel waardevol voor mij! 🥰 Hierdoor kan ik als kleine ondernemer werken aan mijn droom en mijn passie. Zoals de meeste van jullie weten verwen ik mijn lieve waardevolle klanten graag. Dit doe ik altijd door leuke kortingen aan te bieden, goed bereikbaar te zijn en bij elke bestelling probeer ik altijd een leuk presentje bij te voegen.
Je bent bij mij geen nummer, maar je wordt gewaardeerd 🤩 Ik heb voor aankomende periode weer wat leuke cadeaus voor jullie ingekocht. Op de video zie je hoe ik 1 van deze cadeaus voorbereid. Kan jij zien wat het is? #steundelokaleondernemer #waardevol #klanten #klantenwaardering #bedankt #kwpn #horse #paard #paardwassen #paardenspullen


Bron

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van paardenspullen.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 269 reviews.