Harry´s Horse

Harry´s Horse is een Nederlands merk met producten voor de paardensport. Harry’s Horse levert al sinds 1974 de mooiste en fijnste producten, zodat wij volop kunnen genieten van onze favoriete bezigheid. Door goed te kijken naar de trends en hier vervolgens goed op in te spelen, lukt het dit merk al lange tijd om bovenaan de verlanglijstjes van veel ruiters en amazones te staan. En natuurlijk kun je ook de Harry´s Horse artikelen online kopen in onze webshop.

De collectie van Harry´s Horse is heel erg uitgebreid te noemen. Het merk beperkt zich daarbij niet alleen tot kleding, zoals een rijlegging, rijbroek of jas, maar ook diverse andere artikelen. Ook bij paarden en pony´s is het merk geliefd, waarschijnlijk door de goede kwaliteit en het comfort van een Harry´s Horse deken of dekje.

Het maken van een goede jas voor een ruiter is niet gemakkelijk. Een jas die geschikt is voor de paardensport moet stevig en duurzaam zijn, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Harry´s Horse heeft al deze eigenschappen weten te combineren in een collectie jassen voor de ruitersport. In het assortiment vind je bijvoorbeeld een comfortabele softshell jas of 3-in-1 jas, maar ook vesten met of zonder capuchon. Verschillende kleurstellingen en stijlen zorgen ervoor dat er altijd wel een jas of vest is te vinden die bij je wensen past.

Ook voor een goede rijbroek of legging van Harry´s Horse kun je bij ons slagen. De collectie wisselt regelmatig en is afgestemd op de seizoenen. Thermo rijbroeken voor in de winter en dunne rijbroeken voor de zomer. En natuurlijk altijd helemaal volgens de trends van het moment. Wat dacht je bijvoorbeeld van een spijker rijbroek? Of een full-grip rijbroek?

Een stijlvolle outfit is een ding, maar veiligheid natuurlijk boven alles. Harry´s Horse heeft daarom ruime keuze in beschermingsmiddelen. Een veiligheidshelm of cap moet een goede pasvorm hebben en natuurlijk lekker zitten. De helmen van dit merk voldoen daaraan. Populaire modellen zijn bijvoorbeeld de Challenge cap of de de Concorde helm. Maar ook voor andere vormen van persoonlijke berscherming, zoals bodyprotectoren, kun je vertrouwen op de producten van dit Harry´s horse.

Binnen het assortiment van Harry´s Horse is vanzelfsprekend ook meer dan genoeg ruimte voor schoeisel. Een ruime keuze aan laarzen, maar ook schoenen maken je outfit af en zorgen dat je met veel plezier kunt genieten van je paard.

 – Onze Harry’s Horse producten-

Harry’s Horse Halsterlijn soft

Harry’s Horse Hoefolie met kwast – 500 ml

Harry’s Horse Braid Assistant

Harry’s Horse Shirt Just Ride Ocean – Navy

Harry’s Horse handschoenen TopGrip – Wit

Harry’s Horse riem elastisch Bali – Total Eclipse

Harry’s Horse Shirt Paris – Navy

Harry’s Horse Zadeldek Allure – Taupe

Harry’s Horse Zadeldek Allure – Bordeaux

Harry’s Horse Zadeldek Allure – Zwart

Harry’s Horse Zadelhoes Waterproof – Rhododendron

16.25

Harry’s Horse Zadelhoes Waterproof – Orion Blue

17.50

Harry’s Horse Zadeldek Velvet – Zwart

Harry’s Horse Zadeldek Velvet – Mood/Indigo

Harry’s Horse Vest Orlena – Zwart

Harry’s Horse Hoodie Gage – Bracken

Harry’s Horse riem elastisch Quinn – Mood/Indigo

Harry’s Horse riem elastisch Quinn – Bracken

Harry’s Horse Halster Lyrics VII – Cookie Monster

10.00

Harry’s Horse Halster Lyrics VII – Wonder Woman

10.00