Nieuws

Grote LeMieux winactie!! Wij gaan 2x een Luxery Champagne dekje weggeven ter wa…


Grote LeMieux winactie!!

Wij gaan 2x een Luxery Champagne dekje weggeven ter waarde van €64,95 😱

Wat moet je er voor doen?

Help mij als bedrijf op instagram naar de 2000 volgers en/of op Facebook tot 1500 volgers te komen.

De accounts die mij het meeste opvallen qua helpen zal ik selecteren en hier een winnaar uit loten.

De winnaar kan dan kiezen tussen de spring of de dressuur versie. Degene die de winnaar niet kiest verloot ik weer tussen al mijn volgers van Instagram en Facebook. Dus alleen door te volgen maak je ook kans!

Laat dus zeker een berichtje achter als je mij volgt welke jouw voorkeur heeft (spring of dressuur) En tag ook je paardenmaatjes want zij willen vast ook kans maken 🥰

veel succes allemaal!

#winactie #paarden #lemieux #paardenspullen #staatookleukopjouwpaard
Bron

gerelateerde berichten

$ s gedachten over "$ s"

 1. Barbara Thomas schreef:

  Super leuk van je. Ik ben echt weg van de kleur champagne zowel voor mijn zwarte (dressuur) of voor mijn bruine (springen). Dus als ik win mag jij me verrassen welk paard met een dekje verwend wordt.

  Margot , An en Rianne doen jullie ook mee. Voor jullie paarden is dit ook een gave kleur

 2. Dominique van der Heide schreef:

  Super leuk ☺️

 3. Daniel Makkinje schreef:

  Spring graag erg mooie dat kettinkje en mooie producten

 4. Sabine TK schreef:

  Ik wil je graag helpen! Ik dressuur en spring dus ik je kan mij blij maken met een dressuur of spring versie. Mijn dochter Iris Thomassen zou hier ook blij van worden. Mijn collega van stichting CAP, Annemarie Peters met haar superfijne haflingers ook!

 5. Willeke Lamers schreef:

  Een mooie blauwe full dressuur

 6. Vanessa Met schreef:

  Ik zou graag het dekje graag winnen. Maat dressuur. Sarafay Meijer jij ook?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *