[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Anatomisch hoofdstel

Een paardentuig dat drastisch is verbeterd, is het hoofdstel. Vooral anatomische hoofdstellen zijn ontworpen om te voorkomen dat de gevoelige aangezichtszenuwen van paarden onder druk komen te staan ​​of dat de oren niet bekneld raken. Het resultaat? Comfortabelere paarden en een betere natuurlijke beweging van het gezicht tijdens het rijden. Hier lees je meer over het anatomisch hoofdstel.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Wat is een anatomisch hoofdstel?

Traditionele hoofdstellen hebben meestal rechte bakstukken, een eenvoudige neusriem en een recht kopstuk dat achter de oren gaat. De frontriem is ook typisch recht en nauwsluitend over het voorhoofd van het paard.

Anatomische hoofdstellen daarentegen zijn strategisch ontworpen om belangrijke gezichtszenuwen te vermijden, drukpunten te verlichten, de spiervrijheid te vergroten en het algehele comfort te vergroten.

Als je naar een hoofdstel kijkt en je ziet gebogen bakstukken, extra padding, uitsparingen achter de oren en / of een gebogen frontriem, dan is de kans groot dat je naar een anatomisch hoofdstel kijkt.

Moet je de overstap maken?

Zelfs als je paard er prima uitziet met zijn huidige hoofdstel, kun je een groot verschil merken met een anatomisch hoofdstel. Hoofdschudden, gezicht wrijven en bitweerstand kunnen allemaal tekenen zijn van ongemak.

Door over te schakelen op een hoofdstel, voelt jouw paard zich prettiger, kun je ook merken dat zijn beweging vrijer wordt en dat hij meer contact accepteert, naast andere voordelen.

Waarom een anatomisch hoofdstel kopen bij Paard & Spullen?

Paard & Spullen heeft een fantastisch assortiment anatomische hoofdstellen en teugels geschikt voor elk paard of pony. Met verschillende ontwerpen om tegemoet te komen aan het springen, wedstrijdrijden en nog veel meer, hebben we populaire merken op voorraad en bieden we de hoogste kwaliteit hoofdstellen en teugels tegen betaalbare prijzen.[/vc_column_text][vc_single_image image=”4017″ img_size=”medium” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

 – Onze anatomische hoofdstellen –

[/vc_column_text][basel_products items_per_page="20" pagination="infinit" products_masonry="disable" products_different_sizes="disable" columns="3" img_size="300x300" taxonomies="211, 111"][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row_content_no_spaces” basel_parallax=”1″ css=”.vc_custom_1603814477152{background-image: url(https://paardenspullen.com/wp-content/uploads/2020/06/Screenshot_20200622-113646_Photos.jpg?id=43203507) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column][vc_empty_space height=”300px”][/vc_column][/vc_row]